• Arhiv
  • EUREL International Management Cup 2017
 
13. 5. 2017

EUREL International Management Cup 2017

Izkoristi odlično priložnost in preveri svoje sposobnosti vodenja in upravljanja podjetja s študenti in mladimi strokovnjaki s celotne Evrope!

EUREL International Management Cup je strateško poslovno tekmovanje za študente in mlade strokovnjake s področja elektrotehnike. Tekmovanje se odvija v simulacijskem okolju, ki ga za treninge vodenja zaposlenih uporablja podjetje Siemens. Simulacija pokriva vsa področja upravljanja podjetja kot so na primer proizvodnja, zaposlovanje, raziskave in razvoj, javna naročila, trženje in prodaja. Korak za korakom boste izvedeli, kako se odločiti glede vidikov upravljanja kot so življenjski cikel izdelka, osebne sposobnosti, obvladovanje stroškov proizvodnje, prenova, celostna grafična podoba, cena delnic, itn.

Tekmovanje bo potekalo v dveh krogih. Prijavljene ekipe se s svojimi navideznimi podjetji naprej pomerijo na skupnem trgu v državnem predtekmovanju, ki poteka preko spleta in traja šest tednov. Po končanem predtekmovanju sledi tridnevni finale v Stockholmu na Švedskem, ki se ga udeležijo najboljše ekipe državnih predtekmovanj.

Več informacij najdete na: http://www.eurel.org/home/Events/IMC/Pages/IMC.aspx.

Ekipe se lahko prijavijo do 26.5.2017 na martin.petrun(pri)um.si.