20. 5. 2011

Seminar o radijskih komunikacijah

Drage študentke in študentje!

Vabim vas, da mi po e-posti sporočite vaš interes za udeležbo na Seminarju o radijskih komunikacijah, ki bo potekal od 1. do 3. junija 2011 v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije. V dogovoru z organizatorji vam nudimo brezplačno udeležbo. V kolikor bodo na voljo zborniki in ostali materiali, boste prejeli tudi te. Priporočam, da izkoristite ponujeno priložnost, saj bodo zelo aktualen program predstavili priznani strokovnjaki.

V kolikor vas še posebno pritegne vsebina v okviru posameznega dne, mi to prosim zapišite ob prijavi. V kolikor bo dovolj interesa, bomo v okviru Inštituta za elektroniko in telekomunikacije preverili možnost izvedbe organiziranega prevoza.

doc. dr. Boštjan Vlaovič

 

Še vabilo organizatorjev...

Ker smo prepričani, da vas bo zanimalo, vas ponovno seznanjamo, da letos, skupaj  s Fakulteto za elektrotehniko in strokovnjaki s področja radijskih komunikacij, že osemnajstič organiziramo seminar o radijskih komunikacijah. Seminar bo od 1. do 3. junija 2011 v Ljubljani, v kongresni dvorani Gospodarske zbornice Slovenije, na Dimičevi 13.

Vodilna tema letošnjega seminarja je radijske komunikacije prihodnosti, še posebej zanimivo pa bo prav gotovo predavanje Massimiliana Simoni-ja, iz ETNO Digitalna dividenda in širokopasovne komunikacije za vse. Zasnova je glede na prejšnja leta malo spremenjena: prva dva dneva sta namenjena intenzivnim predavanjem, tretji dan seminarja pa je v celoti namenjen praktični delavnici.

Prijavnico na seminar in vse ostale informacije, vključno s programom najdete na naslovu www.radiokomunikacije.eu.


Brezplačno parkiranje je urejeno v garaži ali na parkirišču GZS.


Vabimo vas, da se nam pridružite.

Z lepimi pozdravi
Vlasta Kappus