21. 9. 2011

Razpis za nove člane projekta Formula Student

UNI Maribor Grand Prix Engineering, projektna skupina študentov Univerze v Mariboru, ki dela na projektu Formula Student, na začetku svoje druge tekmovalne sezone v svoje vrste vabi nove člane. Cilj projekta je udeležba na tekmovanjih Formula Student in Formula SAE po Evropi z dirkalnikom, ki ga študenti razvijejo, izdelajo in vozijo. V svoji prvi sezoni je ekipa dosegla nekaj odličnih rezultatov – na tekmovanju v Italiji smo v konkurenci 60-ih univerz dosegli 4. mesto v pospeševanju, 8. mesto v bočnem pospeševanju in 7. mesto na Autocrossu (kvalifikacije za glavno dirko).

V letošnjem študijskem letu želimo moštvo razširiti. Vodstvo ekipe je na Fakulteti za strojništvo, vendar pa so k projektu vabljeni študenti vseh fakultet. Ekipa je sestavljena iz naslednjih oddelkov: vzmetenje in dinamika vozila, šasija in okvir, motor, prenos, elektronika, kompoziti, proizvodnja, finance, marketing in PR.

Trenutno iščemo predvsem nove člane z naslednjih področij:

  • elektrotehika/mehatronika
  • GING/ekonomija/marketing
  • proizvodno strojništvo
  • organizacija/logistika
  • energetika: aerodinamika
  • konstrukterstvo

Prijave pošljite na formula.fsmb(pri)gmail.com. Vključite osebne podatke, letnik in smer študija, morebitne izkušnje, predvsem pa razložite, kaj vas motivira, s čim bi se radi ukvarjali in zakaj bo ekipa z vami močnejša. Po elektronski pošti boste obveščeni, kako bo potekal izbirni proces. Rok za oddajo prijav je 9.10.2011.

 

**************************************************
Univerza v Mariboru
Kabinet rektorja
Center za promocijo
Telefon: + 386 2 23 55 381
Telefax: + 386 2 23 55 213
E-mail: rektorat(pri)uni-mb.si
www.uni-mb.si