7. 10. 2011

Simbioz@

Maribor, 6. 10. 2011

Še ne veš, kaj boš počel/a med 17. in 21. oktobrom? Prijave za prostovoljce projekta Simbioz@ bo kmalu konec!

Medgeneracijsko sodelovanje + prostovoljstvo + računalniško opismenjevanje je recept za projekt, ki se bo že 3. teden oktobra zgodil po vsej Sloveniji.

Simbioz@ se približuje s svetlobno hitrostjo:  prijavljenih je veliko število prostovoljcev in udeležencev, ki se bodo v tednu opismenjevanja združili v knjižnicah, šolah in drugih lokacijah! Ker se prijave počasi iztekajo, te ponovno pozivamo k prijavi za prostovoljca.

Vse dvome in prepreke lahko preženeš na www.simbioza.eu , kjer boš dobil/a vse odgovore na vaša vprašanja. Poleg tega ti ponujamo še poseben izziv - nekateri boste na delavnicam starejšim samo pomagali, drugi pa boste delavnico vodili! To je zelo dobra referenca za tvoj življenjepis, saj ta izkušnja izkazuje sposobnost vodenja, učenja, nastopanja, potrpežljivosti in dobrodelnosti.

Poleg tega pa ne pozabit - projekt poteka po vsej Sloveniji, zato se, če je to le mogoče, prijavi v svojem domačem kraju. Vsi prijavljeni prostovoljci boste dobili tudi potrdila o udeležbi na delavnicah.

V projekt se je aktivno vključila tudi Univerza v Mariboru!

Sodeluj in postani prostovoljec/ka projekta Simbioz@!

 

**************************************************

Univerza v Mariboru                                                                                                                                        

Kabinet rektorja
Center za promocijo
Telefon: + 386 2 23 55 381
Telefax: + 386 2 23 55 213
E-mail: rektorat(pri)uni-mb.si
www.uni-mb.si