• Arhiv
  • Pametna omrežja informacijske družbe
 
5. 5. 2016

Pametna omrežja informacijske družbe

Na Brdu pri Kranju bo 16. in 17. 5. 2016 potekala 32. delavnica VITEL (VIable TELecommunications).

Dvaintrideseta delavnica o telekomunikacijah je dogodek, ki ga ne smete zamuditi! Na letošnji delavnici bomo obravnavali »vroče teme« vpliva pametnih omrežij na razvoj informacijske družbe in še posebej gospodarstva.

Pohitite in si zagotovite mesto na delavnici, ki bo potekala kot vsako leto na ekskluzivni lokaciji na Brdu pri Kranju. Za vas smo zbrali zanimiva predavanja tako domačih kot tujih strokovnjakov, ki vam bodo predstavili stanje in svoje poglede na področju pametnih omrežij in njihovega pomena za gospodarski razvoj doma in v svetu.

Na letošnji delavnici smo vam pripravili vrsto zanimivih predavanj in dogodkov. Poleg preglednega predavanja o pametnih omrežjih se boste seznanili s tremi nedavno potrjenimi ključnimi strategijami informacijske družbe, na okrogli mizi pa vam bodo strokovnjaki z ministrstev, industrije ter univerze v sproščenem pogovoru pojasnili, zakaj so pametna omrežja tako pomembna za nadaljnji razvoj slovenskega gospodarstva ter družbe kot celote.

Ne zamudite uvodnih misli evropske komisarke za promet mag. Violete Bulc, ki je tudi sicer vrhunska strokovnjakinja na področju elektronskih komunikacij.

Tematika je zelo obširna, zato vas vabimo na delavnico, da z neobremenjenim in pozitivnim pristopom za našo prihodnost ključna vprašanja osvetlimo iz različnih zornih kotov in na čim več dilem tudi strokovno odgovorimo.

 

Program delavnice 

Preliminarni program delavnice je objavljen na naslovu:

http://www.drustvo-sikom.si/dogodki/vitel-2016/program/

 

Prijave 

Na delavnico se prijavite na spletni strani Slovenskega društva za elektronske komunikacije SIKOM na naslovu:

http://www.drustvo-sikom.si/wpgforms/prijavnica/

 

Informacije

Trenutne informacije lahko dobite na spletnem naslovu http://www.drustvo-sikom.si/dogodki/vitel-2016/.

Dodatne informacije in odgovori na morebitna vprašanja ter predloge so vam na voljo na naslovu:

Slovensko društvo za elektronske komunikacije, Stegne 7, 1521 Ljubljana 

tel.: 041 711 411

e-pošta: vitel(pri)drustvo-sikom.si 

 

Vljudno vabljeni!